Nevendiensten en -producten

Wij zijn al ruim 50 jaar de specialist in RVS-werk en kunststof-werk op maat. Vraag direct gratis een offerte aan via info@verba.nl of bel ons op 0413-474036!

Voor de fabricage van onze producten voor stalinrichtingen hebben wij in ruim 50 jaar veel ervaring opgedaan en in een uitgebreid machinepark geïnvesteerd. Hierdoor maken wij veel half- of eindfabricaten voor gerenommeerde bedrijven buiten de agrarische sector. U kunt hierbij denken aan bedrijven als SPIE Nederland, Kelvion machinecooling, VDL en diverse grotere aannemers. Maar ook voor u kunnen wij dit doen! Vraag gratis een offerte aan via info@verba.nl of bel ons direct op 0413-474036.

VERBA entree in Sint-Oedenrode

RVS constructie, Kunststofbewerking en Montage

Onze eerste hoofdtak binnen onze fabriek is RVS plaatbewerking en RVS lassen. Wij kunnen op onze constructie-afdeling roestvrijstaal of sendzimir verzinkte platen knippen, ponsen, nibbelen, zetten, kanten, afbramen door middel van trommelen, manueel lassen en robotlassen (MIG/MAG en TIG). Laserwerk kunnen wij ook voor u verzorgen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van:

  • RVS laswerk
  • RVS zetwerk
  • RVS ponswerk
  • RVS knipwerk

Onze tweede hoofdtak is kunststof plaatbewerking. We kunnen PE, PP, HPL (Trespa in de volksmond) en plexiglas (PET) platen voor u frezen, boren, zagen, zetten maar ook kunststoflassen. De mogelijkheden van kunststof platen zijn eindeloos. De combinatie van roestvaststaal en kunststof is echter nog groter. We kunnen de platen voor u inkopen bij verschillende gerenommeerde leveranciers van kunststoffen en hebben zelf ook een flinke voorraad PE en PP liggen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van:

  • Kunststof lassen
  • Kunststof frezen
  • Kunststof boren
  • Kunststof zagen
  • Kunststof zetten

Onze derde hoofdtak is montage. We hebben een uitgebreide montage-afdeling waarmee wij pneumatisch en elektrisch alles tot een mooi eindproduct kunnen monteren. Montagewerk door middel van bouten, moeren, schroeven en blindklinknagels zijn allemaal mogelijk.

U kunt bij ons een deel van bovengenoemde werkzaamheden uitbesteden, maar uiteraard ook een combinatie van bovengenoemde werkzaamheden.

Modern en goed onderhouden machinepark

We hebben een uitgebreid machinepark waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Ons machinepark bestaat onder andere uit een SafanDarley knipschaar, Amada en Euromac ponsmachines, SafanDarley en Amada kantbanken, ERBA afbraamtrommels, Panasonic lasrobots, Biesse en Bussellato CNC freesmachines, Selco platenzaag, enz.

RVS knippen met Nederlandse SafanDarley guilloutineschaar
Euromac ponsmachine met automatisch laadsysteem
RVS kanten en zetten met een Nederlandse SafanDarley knipschaar
RVS afbramen met een ERBA afbraamtrommel voor diervriendelijke afwerking

Laat van u horen

Bent u vanwege capaciteitsproblemen of andere redenen op zoek naar een betrouwbare leverancier, die zich flexibel opstelt en snel kan schakelen en gewend is om tegen concurrerende prijzen te leveren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken het graag voor u!

Neem u alstublieft contact op via info@verba.nl of 0413-474036, en wij geven u op werkdagen dezelfde dag een prijs. Of kom gerust langs bij ons als u onze werkplaats met eigen ogen wil aanschouwen.