Nevendiensten en -producten

Welkom bij VERBA, uw toonaangevende partner voor hoogwaardige producten van kunststof en roestvrij staal (RVS). Met onze rijke geschiedenis en uitgebreide ervaring bieden we namelijk een breed scala aan standaardproducten en maatwerkoplossingen voor diverse sectoren en toepassingen.

Maatwerk

Naast ons uitgebreide assortiment standaardproducten bieden we ook maatwerk. Dat wil zeggen dat we specifieke producten van RVS en kunststof op maat kunnen maken. Bovendien stellen onze expertise en vakmanschap ons in staat om uw ideeën te vertalen naar hoogwaardige, praktische oplossingen. Zo voldoen we aan uw unieke behoeften en specificaties.

Bij VERBA zijn we gespecialiseerd in verschillende bewerkingstechnieken. Denk hierbij aan lassen, kanten, ponsen, frezen en zagen van materialen. Verder staat ons ervaren team van vakmensen klaar om uw projecten tot leven te brengen met precisie en vakmanschap.

Het juiste adres

Of u nu op zoek bent naar standaardproducten van de hoogste kwaliteit of maatwerkoplossingen, bij VERBA bent u aan het juiste adres. Wij streven er namelijk naar om de verwachtingen van onze klanten telkens weer te overtreffen. Bovendien zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare partner voor al uw projecten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe VERBA u kan helpen bij het realiseren van uw projecten en het optimaliseren van uw processen.

VERBA entree in Sint-Oedenrode

RVS constructie, kunststofbewerking en montage

RVS

In onze constructieafdeling bieden we diverse bewerkingen voor roestvrijstalen platen. Zo kunt u bij ons terecht voor knippen, ponsen, zetten, kanten en verschillende lastechnieken. Denk hierbij aan zowel handmatig lassen als robotlassen (MIG/MAG en TIG). Daarnaast kunnen we ook laserwerk voor u verzorgen.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende uitbestedingen:

  • RVS-laswerk
  • RVS-zetwerk
  • RVS-ponswerk
  • RVS-knipwerk

Kunststofbewerking

Onze tweede specialisatie ligt namelijk in kunststofplaatbewerking. We bewerken materialen zoals PE, PP, HPL (Trespa) en plexiglas (PET) door middel van frezen, boren, zagen, zetten en kunststoflassen. Met dit brede scala aan mogelijkheden zijn de toepassingen van kunststofplaten vrijwel eindeloos. Bovendien combineren we vaak roestvrij staal met kunststof voor nog meer veelzijdige toepassingen.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende uitbestedingen:

  • Kunststof lassen
  • Kunststof frezen
  • Kunststof boren
  • Kunststof zagen
  • Kunststof zetten

Montagewerkzaamheden

Onze derde hoofdtak omvat montagewerk. Wij bieden zowel pneumatische als elektrische montage met bevestigingsmethoden zoals bouten, moeren, schroeven en blindklinknagels.

U kunt bij ons zowel afzonderlijke werkzaamheden als combinaties van bovenstaande diensten uitbesteden. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe VERBA u van dienst kan zijn met uw projecten.

Modern en goed onderhouden machinepark

We hebben een uitgebreid machinepark waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Ons machinepark bestaat onder andere uit een SafanDarley knipschaar, Amada en Euromac ponsmachines, SafanDarley en Amada kantbanken, ERBA afbraamtrommels, Panasonic lasrobots, Biesse en Bussellato CNC freesmachines, Selco platenzaag, enz.

RVS knippen met Nederlandse SafanDarley guilloutineschaar
Euromac ponsmachine met automatisch laadsysteem
RVS kanten en zetten met een Nederlandse SafanDarley knipschaar
RVS afbramen met een ERBA afbraamtrommel voor diervriendelijke afwerking

Laat van u horen

Bent u vanwege capaciteitsproblemen of andere redenen op zoek naar een betrouwbare leverancier, die zich flexibel opstelt en snel kan schakelen en gewend is om tegen concurrerende prijzen te leveren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken het graag voor u!

Neem u alstublieft contact op via info@verba.nl of 0413-474036, en wij geven u op werkdagen dezelfde dag een prijs. Of kom gerust langs bij ons als u onze werkplaats met eigen ogen wil aanschouwen.