Diverse projecten

KUNSTSTOF GEITENBAK

In opdracht van onze dealer Van Osch Uden hebben wij voor een geitenhouder 20 kunststof geitenbakken gemaakt. De maatwerk geitenbak is bestemd voor kleine geitjes. Er is een uitsparing gemaakt voor een trogje. De kleine geitjes kunnen hierdoor rustig en ongestoord eten op hun eigen plek.

De geitenbak is gemaakt van duurzaam gerecycled 15mm PE materiaal dat zeer hygiënisch en onverslijtbaar is. De bodem is van PE met wafelmotief, waardoor er een goede grip is voor de geitjes. Omdat water geen invloed heeft op dit materiaal is het zeer eenvoudig en onbeperkt te reinigen met water. Dit model dient dan ook als duurzame vervanger van een betonplex exemplaar die gevoelig was voor slijtage met name aan de kopse kanten.

Zoals wij altijd doen bij bestelling van ongemonteerde producten, leveren wij 1 exemplaar gemonteerd mee als voorbeeld en zijn de overige exemplaren als bouwpakket meegeleverd.

Afbeeldingen

Geitenbak pakket
Geitenbak bovenaanzicht
Vooraanzicht geitenbak

Daar wij onze producten steeds verder ontwikkelen, is het mogelijk dat het ontwerp onderhevig is aan veranderingen zonder kennisgave daarvan, en dus mogelijk afwijkt van deze brochure, foto of tekst.

Copyright 2022 L. Verbakel BV