Skip to main content
Nieuws

VERBA Biggencabine

By 14 mei 2014augustus 27th, 2022No Comments

Verba biggencabine. Sint-Oedenrode Oktober 2013

Verba heeft een nieuwe comfortabele – overzichtelijke – arbeidsbesparende biggencabine ontwikkeld.

Achter en zijwanden:

De biggencabine heeft een kunststof achterwand en zijwanden van 10 mm dik gerecyclede PE kleur wit.

De achterwand is voorzien van een biggeningang – welke d.m.v. bijgeleverde schuif afgesloten kan worden.

Voor het zien eten doet eten zijn sleuven gefreesd waar het kraamhok voorfront wordt gemonteerd. 

Deksel:

De geheel doorzichtige – scharnierende deksel is van het materiaal P.E.K 3 mm dik. Deze is versterkt met goed afgewerkte RvS kraaldeel kwaliteit 304 en is voorzien van gemakkelijke handgreep. De deksel blijft in geopende stand automatisch staan u hoeft deze niet vast te zetten.

Voorwand:

De geheel doorzichtige voorwand is materiaal Polycarbonaat 6 mm dik. De voorplaat is versterkt met goed afgewerkte RvS kraal kwaliteit 304. De gehele voorwand is licht in gewicht en gemakkelijk geheel uitneembaar waardoor biggen verplaatsen – schoonmaken van de cabine – enz. zeer eenvoudig wordt.

Vloeruitvoering:

De vloeruitvoering is standaard met de bekende vloerverwarmingsplaat van VERBA. Deze is van boven met de rubbernop plaat. Deze platen zijn voorzien van 12 mm dik zuurstof bestendige PE slang welke h.o.h 50 mm liggen gefreesd in de bovenplaat. ( de VERBA biggencabine kan ook geleverd worden zonder vloerverwarming.)

Ventilatie:

De vaste bovenplaat van 15 cm breed is voorzien van sleufgaten voor de nodige ventilatie 

Voerbak:

Indien gekozen wordt voor een biggenvoer in de biggencabine is deze gemonteerd voor de gefreesde openingen van de zeugenbak. 

Maten:

De biggen cabine is in elke maat leverbaar- kan geleverd worden zowel gemonteerd als ongemonteerd. Indien ongemonteerd geleverd wordt een complete montage handleiding met tekst en duidelijke foto’s bij geleverd 

Biggen:

De standaard biggencabine is geschikt voor biggen vanaf geboorte tot 25 kg.

Overzicht:

Door de doorzichtige deksel en voorwand kunt u uw biggen snel en doelmatig controleren. En is een ideale werksituatie ontstaan.

Kraam opfokhokken:

Voor de kraam opfokhokken levert VERBA eventueel een speciale zeugen/biggen klepelautomaat de volledig uit RvS bestaande KZB type welke direct gemonteerd kan worden aan de biggencabine.

Belangrijk:

Door de uiterst zorgvuldige gekozen materialen en uitvoering is de biggencabine een zeer moderne – overzichtelijke – arbeidsbesparende – energiebesparende onderkomen geworden voor uw biggen. 

Garantie: 

De VERBA biggencabine heeft een garantie van 3 jaar op alle gebruikte materialen – constructiefouten – vloerverwarming.

Levering:

De VERBA biggencabine worden geleverd via de erkende stalinrichters.

Well Nest biggencabine uit ProDromi project