Skip to main content
Nieuws

50 Jarig Bedrijfsfeest naar Maastricht

By 4 oktober 2022No Comments

Op 30 september hebben we met onze collega’s, partners, gepensioneerde collega’s en het gezin van Bert een bedrijfsuitje gehad vanwege ons 50-jarig jubileum in mei 2021. Vanwege Covid hebben we dat helaas enkele keren moeten uitstellen maar nu was het dan eindelijk zo ver om lekker met zijn allen op stap te gaan.

Om 10.30 werden we door Hein Bos Coach Travel bij ons bedrijf opgehaald in Nijnsel. Vanuit Nijnsel reden we met zijn touringcar richting Maastricht naar Stiphout Rederij . Rederij Stiphout bracht ons met hun mooie rondvaartboot richting de grotten Zonneberg onder de Sint Pietersberg. Onderweg kregen we op de boot een heerlijke matrozenlunch aangeboden en na een uur varen meerden we aan bij de Zonneberg naast de ENCI. Na een korte maar pittige wandeling omhoog kregen we van 2 gidsen een interessante rondleiding door de mijnen die helemaal door mensenhanden zijn aangelegd. Het was een erg indrukwekkend mijnenstelsel dat pikdonker en koel was met een erg hoge luchtvochtigheid. Een bijzondere ervaring en heel mooi om te zien hoe mensen hier honderden jaren hebben gewerkt en geschuild. Na een prachtige rondleiding van een uur zijn we vervolgens weer terug naar de boot gegaan. Na een lekker drankje op de boot stapten we in de bus om koers te zetten naar het Schnitzelparadies te Roermond. We hebben daar een driegangen-diner gehad en daarna nog gezellig een borreltje gedronken. Uiteraard zorgde dit ervoor dat de terugreis extra gezellig was omdat sommige deelnemers de microfoon van Hein de buschauffeur niet goed konden laten liggen. Rond half tien ’s avonds arriveerden we weer in Nijnsel.

We hebben een prachtige dag gehad met zijn allen en we hebben er allemaal erg van genoten. Bovendien was het weer ook werkelijk schitterend. Iedereen die erbij was, maar in het bijzonder ook Hein Bos: hartelijk bedankt voor deze hele fijne dag!

De vlaggen van omliggende landen