Skip to main content
Nieuws

Porculum op excursie bij VERBA

By 7 oktober 2022oktober 14th, 2022No Comments

Op 6 oktober is Porculum, de ondervereniging van studievereniging ‘De Veetelers’ van de studie dierwetenschappen te Wageningen, bij VERBA op bezoek geweest. Deze excursie was onderdeel van het 6e lustrum (30-jarig bestaan) van Porculum.

Rondleiding in de fabriek

We hebben een presentatie gehouden over ons bedrijf en over de VERBA-producten. Vervolgens hebben we een rondleiding gehad in 2 groepen van 13 personen door de fabriek en showroom. Samen hebben we het over de varkenssector in Nederland gehad maar ook over praktische zaken zoals schoonmaken van voerbakken en over de diervriendelijke en hygiënische afwerking van onze voerautomaten. Aan het einde van het bezoek kregen we nog een heel leuk presentje van Porculum waaronder ook een Olympigs boek over 30 jaar Porculum. Wij willen Porculum en haar enthousiaste deelnemers hartelijk bedanken voor hun bezoek en interesse. Jullie zijn altijd van harte welkom bij ons!

Ook op excursie bij VERBA?

Heeft u ook interesse in het bezoeken van onze fabriek met uw opleiding, klanten of studieclub? U bent altijd van harte welkom bij VERBA. Wij laten u graag ons bedrijf zien. Neem gerust contact op via info@verba.nl of bel 0413-474036.

Porculum Wageningen Universiteit groepsfoto