Skip to main content
Nieuws

Beurzen 2024

By 9 februari 2024mei 29th, 2024No Comments

In 2024 staat VERBA weer op diverse beurzen in binnen- en buitenland waar we onze varkens voerbakken, vloerverwarmingen en biggenkappen presenteren aan varkenshouders.

Ontario Pork Congress, Ontario, Canada

VERBA zal voor het eerst in jaren weer deelnemen aan de Ontario Pork Congress 2024, die op 19 en 20 juni plaatsvindt in Stratford, Ontario, Canada. We zijn verheugd om onze producten tentoon te stellen en nodigen u uit om ons te bezoeken op stand 1-C24.

Dutch Pork & Pourltry Expo in Hardenberg

Dutch Pork & Poultry Expo in de Evenementenhal Hardenberg op 16 en 17 oktober. Deze beurs is gecombineerd met de Dutch Poultry Expo. Ons standnummer is 5B28. We heten u graag van harte welkom.

Eurotier in Hannover, Duitsland

Van 12 tot 15 november 2024 presenteren wij ons ook op de Eurotier in Hannover te Duitsland. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan heten wij u ook hier van harte welkom op onze stand.

Beursbezoeken

Op andere beurzen in het buitenland presenteren we ons niet met een stand maar zijn we fysiek aanwezig door het ondersteunen van onze dealers die onze producten op hun stands presenteren. Onze partners kunnen u alles vertellen over onze producten voor de varkenshouderij.

VERBA op Eurotier 2022