Skip to main content
Nieuws

Nieuwe VERBA brochure 2017

By 6 december 2016augustus 27th, 2022No Comments

We hebben per december 2016 een nieuwe Verba brochure uitgebracht voor 2017. Afgelopen jaar hebben we diverse nieuwe producten geïntroduceerd en verschillende aanpassingen aan bestaande producten doorgevoerd. 

De huidige brochure dateerde van maart 2016. Zo hebben we onlangs een nieuwe zeugen droogvoerbak (ZD-feeder) toegevoegd aan ons assortiment. Een erg robuuste feeder met 3 jaar garantie. Daarnaast hebben we onze KZB-voerautomaat in de brochure vermeld. De KZB is een voerbak geschikt voor het kraamhok waar zowel de zeug en biggen samen uit eten. Op deze manier leren de biggen van de moeder eten, waarmee geweldige resultaten worden gehaald. De KZB is verkrijgbaar in een vast model en een in hoogte verstelbaar model. De voerbunker met klep is in gewenste hoogte te verstellen. 

Verba blijft continu producten innoveren om aan de vraag en eisen van de bewegende markt te voldoen. Veel ideeën komen rechtstreeks vanuit de markt, omdat we openstaan voor maatwerk die de wensen van de varkenshouders vertalen.

De brochure bevat 4 talen, de Nederlandse, Duitse, Engelse als Franse taal.

Alle informatie over de voerbakken en aanverwante artikelen zijn op www.verba.nl na te slaan. Indien men interesse heeft in de nieuwe brochure dan stuurt Verbakel die graag kosteloos toe. De brochure kan aangevraagd worden via info@verba.nl .

Cover