Skip to main content
Nieuws

Nieuwe Verba Speedfeeder

By 8 januari 2016augustus 27th, 2022No Comments

Eind januari 2016 lanceert L. Verbakel B.V. de nieuwe VERBA Speedfeeder op de markt. Om aan de steeds veranderende eisen en wensen van de markt te voldoen is de Speedfeeder flink onder handen genomen. 

De populaire Speedfeeder is een voerautomaat voor grotere groepen vleesvarkens of biggen, waarbij het voer via een uniek en robuust RVS-voermechanisme wordt uitgedoseerd. De 4 drinknippels die van 1 standleiding zijn voorzien zorgen voor de juiste water- voerverhouding. Door dit te combineren met het eten door een natuurlijke wroetbeweging en met morsranden en –spijlen, is voervermorsing nagenoeg uitgesloten.

Vanwege de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, heeft L. Verbakel B.V. de laatste jaren al ruim 10.000 Speedfeeders verkocht.

Bij de nieuwe Speedfeeder is onder andere de grote doorzichtige voerbunker volledig vernieuwd. Hij heeft aflopende bovenzijden en is vanwege de nieuwe gestroomlijnde vorm minder snel vuil en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is de Speedfeeder voortaan standaard voorzien van een deksel, die 10 MIA/Vamil punten oplevert. 

De Speedfeeder is standaard in de breedten 50, 60, 80 of 120 centimeter leverbaar. 

Het beste bericht is misschien nog wel dat de Speedfeeder niet in prijs is verhoogd ten opzichte van zijn voorganger. L. Verbakel B.V. geeft 7 jaar garantie op de Speedfeeder en staat bekend om haar uitstekende eigen servicedienst.

Varkens voerbak Speedfeeder 60