Skip to main content
Nieuws

Beurzen 2023

By 30 januari 2023No Comments

In 2023 staat VERBA voerbakken weer op diverse beurzen waar we onze varkens voerbakken, vloerverwarmingen en biggenkappen presenteren aan varkenshouders.

Dutch Pork Expo in ‘s-Hertogenbosch

Als eerste is het de beurt aan de Dutch Pork Expo in de Brabanthallen in Den Bosch waar we op 14 en 15 februari een stand hebben. Deze beurs is gecombineerd met de Dutch Poultry Expo. We hebben een hoekstand van 3×4 meter en we zijn te vinden op plaats 1.F27. We heten u graag van harte welkom. We mogen onze klanten gratis toegang aanbieden ter waarde van € 25,-. Vraag je gratis e-ticket aan via www.dutchporkexpo.nl/tickets en gebruik registratiecode EH1244. De beurs is geopend van 14.00 – 22.00 uur.

Figan in Spanje

Van 28 tot 31 maart presenteren wij ons ook op de Figan beurs in Zaragoza te Spanje. Samen met de firma Leenders Roosters uit Beek en Donk hebben we een gecombineerde hoekstand van 5 x 4 meter. Het is de eerste keer dat we zelf op de Figan in Zaragoza staan, nadat we de beurs al diverse malen bezocht hebben. Onze stand is in Hal 8 nummer 047. We staan ook tegenover Scan-Air uit Haps, waar we ook regelmatig mee samenwerken met beurzen. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan heten wij u ook hier van harte welkom op onze stand.

Beursbezoeken

Op andere beurzen in het buitenland presenteren we ons niet met een stand maar zijn we fysiek aanwezig door het ondersteunen van onze dealers die onze producten op hun stands presenteren. Ook deze stalinrichters kunnen u alles vertellen over onze producten voor de varkenshouderij.

VERBA op Eurotier 2022