Werken bij VERBA

L. Verbakel B.V. is een Brabants productiebedrijf uit Nijnsel met 25 medewerkers, dat al 47 jaar dé producent is van VERBA-voerautomaten. We zijn toonaangevend op het gebied van ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof en RVS voerautomaten en aanverwante producten. Al onze producten worden volledig in onze eigen fabriek in Nijnsel geproduceerd en worden wereldwijd verkocht via ons dealernetwerk. Het is zeker dat we je voor uitdagingen zullen stellen waardoor je kwaliteiten verder zullen groeien.

 

Leergierige en ambitieuze operator kunststofafdeling

De functie:

  • Je bedient diverse kunststofbewerkingsmachines van de merken Busellato en Biesse.
  • Je verwerkt zowel grote series als kleine series kunststof producten aan deze machines.
  • Je stelt zelf de juiste programma’s op deze machines in.
  • Je hebt interesse om zelf programma’s in deze machines te maken als een project daar om vraagt.
  • Je belaadt met onze hefmiddelen de machines met de juiste kunststof materialen.
  • Je ondersteunt en vervangt op gezette tijden de productieleider van de kunststofafdeling. 
  • Er zijn doorgroeimogelijkheden in deze functie.

Competenties:

  • Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Nederlands sprekende en geletterde medewerker die van aanpakken weet en een zelfstandige werkhouding heeft. Je bent geïnteresseerd in onze grote diversiteit van producten en denkt bij nieuwe producten graag mee hoe we op een efficiënte en kwalitatief hoogstaande wijze deze producten kunnen produceren. Je kunt goed met mensen omgaan en ambieert een leidinggevende functie in de toekomst. Een heftruckcertificaat en ervaring in plaatbewerking geniet de voorkeur.

Wij bieden:

  • Een collegiale, informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur bij een loyale en toonaangevende fabrikant. Het is een leuke, zelfstandige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden. We bieden een prima salariëring met een uitstekende CAO (Metaal & Techniek). Tevens nemen we deel aan een goede pensioenregeling via Metaal&Techniek en hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden op bijvoorbeeld het gebied van aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De werktijden zijn van 7.30 tot 16.30 uur. Er wordt niet in ploegen gewerkt en overwerken komt zelden voor. Veel collega’s werken al lange tijd bij onze firma.

 

Stageplaats Tekenaar 3D werktuigbouw

De functie:

Graag komen wij met een technische werktuigbouwkunde leerling in contact die ervaring heeft met 3D tekenen en graag producten wil uittekenen tijdens zijn of haar stageperiode. Wij zorgen voor de compleet ongeassembleerde producten die je secuur mag uitwerken in een 3D tekenprogramma. Een erg leuke en leerzame opdracht waarbij je jezelf vol op het 3D tekenen kunt gooien.

Wij bieden:

Een collegiale, informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur bij een loyale en toonaangevende fabrikant. We bieden een prima beloning.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar jeroen@verba.nl.

L. Verbakel B.V., T.a.v. Jeroen, Industrieweg 13, 5492 NG, Sint-Oedenrode, 0413-474036.

 

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2018 L. Verbakel BV