Werken bij VERBA

Yes, we hebben een vacature:

Allround productiemedewerker bij VERBA

Ben je op zoek naar een baan in de productie? Wij, Verba, een kenmerkend familiebedrijf uit Sint-Oedenrode, hebben dé functie voor jou!

Verba produceert voerbakken voor de varkenshouderij.

Wat ga je doen?

- Monteren van onze RVS (roestvrijstaal) en kunststof voerbakken;

- Het op maat maken van de producten met behulp van onze machines;

- Bedienen van de machines;

- Je bewaakt de orde en netheid in de productie.

Wie ben je?

Je bent een aanpakker die graag met zijn handen bezig is. Het werk is niet fysiek zwaar, maar wel werk met precisie en concentratie!

Wat bieden we jou?

- Een fulltime baan (40 uur)

- 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen

- Werktijden zijn in dagdienst van 07.30 tot 16.30 uur

-  Uitbetaling van salaris is per 4 weken

-  Met Kerst en in de Bouwvakantie zijn we gesloten en heb je dus je vakantie

- Vakantiegeld 8%

- Pensioenopbouw regelen wij voor je!

Zin in een kop koffie?

Laat het ons weten via maud@verba.nl. of gewoon even bellen naar 0413 474 036 en vraag naar Jeroen, onze directeur, zodat we een afspraak in plannen.

Wij produceren in het Brabantse Nijnsel al 50 jaar passende voeruitrustingen voor elke levensfase van het varken. Met een vooruitstrevende blik ontwikkelde Bert Verbakel in 1971 een hoogwaardige varkensvoerbak die zorgt voor een gezonde groei van varkens én de boer ontzorgt. En dat doen we vandaag de dag nog steeds in ons familiebedrijf. Waar mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen, voor het welzijn van mens en dier.

Ben je op zoek naar een leuke technische stage en wil je zien en ervaren hoe een product van grondstof tot eindproduct aan onze klant wordt afgeleverd, kijk dan voor onze beschikbare stageplaatsen eens op: https://www.stagemarkt.nl/Zoeken/Home/Details?t=l.+verbakel&s=&z=&l=Nederland&b=False&c=&lw=&n=&pg=1&srt=relevantie&e=False&ToonOpKaart=False&ViewType=Lijst&LeerbedrijfId=1483796&p=

Copyright 2021 L. Verbakel BV